Ege Yapı Endüstrisi Zirvesi'nin resmi havayolu Türk Hava Yolları oldu!

Tüyap İzmir tarafından ilgili derneklerin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl 1 – 4 Kasım 2018 tarihleri arasında İzmir’de kapılarını açmak için gün sayan Ege Yapı Endüstrisi Zirvesi’nin resmi hava yolu Türk Hava Yolları oldu.

THY Resmi Hava Yolu etkinliği kapsamında, Ege Yapı Endüstrisi Zirvesi için seyahat edecek konuşmacı, delege, ziyaretçi, katılımcı ve eşlik edenlere özel, belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunuyor.

İzmir varışlı iç hat uçuşlarında 31 Aralık - 5 Kasım 2018, İzmir varışlı dış hat uçuşlarında 25 Aralık – 11 Kasım 2018 tarihler arasında uygulanacak bu indirim, etkinlik kodu ile birlikte katılım belgesi / davetiye vb. dokümanın biletlemenin yapılacağı satış ofisi veya acenteye beyan edilmesi halinde geçerli olacaktır.

Türk Hava Yolları “Ege Yapı Endüstrisi Zirvesi”nin Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunmaktadır. Rezervasyon ve biletleme için lütfen https://www4.thy.com/TKC  ziyaret ediniz. Delege sekmesini tıklayarak 133TKM18”  ile ilerleyebilirsiniz.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN